Open Huis Grant Thornton Enschede groot succes!

Op 14 en 15 mei 2013 vond het Open Huis van Grant Thornton in Enschede plaats. Sinds 1 maart jongstleden beschikt Grant Thornton Nederland met het kantoor in Twente over een 9e vestiging. Grant Thornton is lid van Grant Thornton International met vestigingen in 120 landen.

Voor het concept van het Open Huis heeft Bik Business de merkbelofte van Grant Thornton: ‘An instinct for growth’ als basis gebruikt. Het kantoor is gevestigd in een van de torens van Park Phi aan de Zuiderval, bij de bouw van dit kantorenpark heeft duurzaamheid en de gebruiker centraal gestaan.
Daarom is gekozen voor een ‘puur en eerlijk’ aanpak, waarbij vanaf het begin is gezocht naar Twentse (biologische) producten en leveranciers.
Dat is gelukt! Met een prachtige steigerhouten inrichting en een buffet van pallets, biologische broodjes met deeg van De Broodbode en Twents beleg gecarteerd door De Jaargetijden, prachtige amuses van de Boermarke en heerlijke vers gezette koffie van Simon Levelt.
In plaats van cadeau’s is gevraagd om een bijdrage voor het Versproject van de Voedselbank. Grant Thornton heeft de voedselbank kunnen verblijden met een cheque ter waarde van maar liefst € 4.000,–


Terug naar Nieuwsoverzicht