Innovatie expositie in The Gallery

The Gallery huisvest een interactieve innovatie expositie die laat zien hoe kennis en idee├źn doorontwikkeld worden naar innovatieve producten. De expositie biedt een overzicht van innovaties door Saxion, de Universiteit Twente en door het Twentse bedrijfsleven en wisselt met enige regelmaat.
De innovatie expositie in The Gallery is bedoeld als een showcase voor Innovatie en Ondernemerschap en laat de regionale innovatiekracht van Twente zien. De expositie toont hoe (wetenschappelijk) onderzoek omgezet wordt in innovatieve producten/bedrijven en projecten. En hoe dit bijdraagt aan de economie en maatschappij. De expositie is elke werkdag vrij te
bezoeken en voor een breed publiek toegankelijk. Dat past ook bij gebouw the Gallery, het fysieke brandpunt van kennisintensief ondernemerschap op Kennispark Twente, waar jaarlijks honderden events en bijeenkomsten plaatsvinden en tientallen delegaties uit heel de wereld rondgeleid worden.
Er zijn op dit moment 18 zuilen, waarvan er 6 door de Universiteit Twente gevuld zijn, 6 door Saxion en 6 i.s.m Kennispark door innovatieve ondernemers uit Twente. De inhoud van de zuilen wisselt en eens per jaar kunnen nieuwe bedrijven zich (tegen een vergoeding) hierin presenteren.


Terug naar Werkoverzicht