Bik Business

Bik Business is een creatief organisatiebureau gevestigd in Twente

Steeds meer blijkt dat je ‘live’ het beste mensen kunt inspireren, motiveren en verbinden. Het liefst op een  creatief wijze waarmee je je van anderen kunt onderscheiden.  Voor ons is een concept als een goed verhaal: het moet voor iedereen duidelijk en herkenbaar zijn. Maar vooral ook passen bij de opdrachtgever. Bik Business houdt van de kracht van eenvoud. Eenvoudige, creatieve concepten met een boodschap die de doelgroep ook daadwerkelijk ‘voelt’.

Elk event dient waarde te creëren. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar we de ‘waarom, wie en wat’ vragen met elkaar doornemen

  • Waarom wil je iets organiseren?
  • Wie is de doelgroep?
  • Wat is de boodschap?
  • Welke waarden passen bij de organisatie?

Als op bovenstaande vragen geen duidelijk antwoord kan worden gegeven dan is het misschien nog te vroeg om iets te organiseren!

Creatief meedenken, organiseren en coördineren: van idee tot uitvoering!

Op basis van deze gegevens gaan wij aan de slag. We bedenken een creatief, origineel en goed doordacht concept waarin de waarden van de organisatie doorklinken. Dat kan een zakelijk event zijn, maar ook een relatiedag, congres, opening, bedrijfsfeest of jubileum. Ook voor de organisatie en coördinatie van magazines en bedrijfsfilms ben je trouwens bij Bik Business aan het goede adres.

We denken ook graag mee over het te vormen team. Bik Business heeft een zeer groot netwerk van vakmensen. Dit flexibele netwerk stelt ons in staat om voor iedere opdracht met de juiste getalenteerde mensen te werken. Als geen ander zijn wij in staat partijen aan elkaar te verbinden, zodat een team altijd past bij de organisatie. Wij werken alleen met  partners die net zo enthousiast als wij zijn en  een no-nonsense mentaliteit hebben.