Organiseren is een vak apart!

Bik Business kan de gehele organisatie van een event uit handen nemen maar ook onderdelen. Wij denken graag mee als het gaat om het vaststellen van een thema, samenstellen van het programma, het zoeken naar een geschikte locatie of het maken van een draaiboek. Maar denk ook aan aankleding van de locatie, muziek, acts, eten en drinken, drukwerk en eventueel de inzet van social media. Wij maken op basis hiervan een voorstel op maat waarbij voor ons transparantie en heldere afspraken hoog in het vaandel staan.

Hoe doen wij dat?

Vast aanspreekpunt
Wij werken met een vast aanspreekpunt, van het begin tot het einde. Dit werkt voor iedereen het prettigst: voor de organisatie maar ook voor de leveranciers. Samen zorgen wij voor topkwaliteit waarbij alles tot in detail geregeld is.

Tarief
Bik Business werkt op basis van een vooraf vastgesteld uurtarief. De kosten van andere partijen worden rechtstreeks in rekening gebracht. Wel zo transparant!

Oog voor detail
Details bepalen de sfeer – ook de bijna-onzichtbare details. Wanneer alles klopt en overal aan is gedacht, ontstaat en positieve vibe en is iedereen veel ontvankelijker voor wat er gebeurt tijdens een evenement.

Neus voor nieuwe trends
Niets is écht nieuw. Het is de kunst om aan bestaande concepten een nieuwe draai te geven. Opkomende trends op tijd ontdekken, een verrassende invalshoek nemen en werken vanuit een creatieve mindset; dat is waar Bik Business goed in is.

Luisterend oor
Een evenement is als een verhaal – maar welke boodschap moet verteld worden? Niet iedereen kan dat duidelijk onder woorden brengen. Bik Business luistert aandachtig – door de ruis heen – en haalt de kern van het verhaal boven water.

Duidelijke taal
Bik Business durft te vragen en praat niemand naar de mond. Als we denken dat een evenement geen waarde toevoegt voor uw organisatie dan zeggen we dat eerlijk. What you see is what you get; direct en eerlijk.

Fingerspitzengefühl
Een plan opstellen is niet voldoende – je moet aanvoelen wat iemand wil; in de vingers krijgen wat iemand wil uitstralen met een evenement. Bik Business handelt intuïtief en vertrouwt op gevoel – en dat werkt!