Workshop Presentatietechnieken, 11 november 2013

Of een presentatie nu gericht is op informeren, overtuigen of verkoop, het is altijd een combinatie van enerzijds presentatietechnieken en anderzijds  de persoonlijkheid en het gedrag van de spreker.  De mix die hieruit ontstaat is per definitie uniek en dat maakt presentaties zo boeiend. Presentatietechnieken kun je ontwikkelen en je kunt leren met je eigen persoonlijke mogelijkheden te werken. Maar…. Hoe bereid je een goede presentatie voor? Hoe zorg je dat je boodschap goed overkomt bij je publiek? En hoe ga je daarbij met je eigen spanning om?

In samenwerking met BedrijfsEducatie Nederland organiseert Bik Business een inspirerende en interactieve workshop Presentatie- technieken. Hierin laat weerpresentator Dennis Wilt je kennis maken met vaardigheden en technieken om nog beter te kunnen presenteren! 

Interactief en inspirerend
In deze workshop laten we je kennis maken met een aantal technieken en vaardigheden die je kunnen helpen om meer succesvol te presenteren!  Onderwerpen die hierbij aan de orde komen zijn: 

  • Doel van de presentatie
  • Presenteren is inspireren en improviseren
  • Omgaan met eigen spanning
  • Contact met het publiek
  • Authenticiteit

 

De workshop is interactief en inspirerend en je krijgt direct concrete tips om mee aan de slag te gaan. De groep is maximaal 16 mensen groot dus je krijgt alle gelegenheid om je vragen te stellen.

Dennis Wilt is senior meteoroloog en weerpresentator bij RTL4 en diverse regionale zenders. Daarnaast verzorgt hij regelmatig lezingen en workshops over talrijke onderwerpen zoals; het weer, het klimaat en duurzaamheid. Ook wordt hij vaak gevraagd om als dagvoorzitter bij allerlei uiteenlopende evenementen op te treden.

Datum  
Maandag 11 november 2013

Kosten 
€ 95,00 p.p. inclusief koffie, hapjes en drankjes en exclusief B.T.W. Alleen voor deze november workshop geldt een speciale kennismakingsactie: één introducé mag gratis deelnemen.

Programma
18.30       Ontvangst met koffie of thee en wat lekkers

19.00       Workshop Presentatietechnieken

20.15       Pauze met een hapje en drankje

20.35       Vervolg workshop Presentatietechnieken

21.30       Hapje en drankje

22.00       Einde

Locatie 
BedrijfsEducatie Nederland, Moutlaan 35 te Enschede (Creatieve CampusRoombeek)

De workshop heeft plaats voor minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers. Aanmelden kan per email: renate@bikbusiness.eu voorzien van je factuurgegevens en eventueel de naam van je introducé. Je ontvangt vooraf een factuur welke na betaling je deelnamebewijs is. Mocht je onverwacht verhinderd zijn dan mag iemand anders je plek innemen. Restitutie is niet mogelijk.


Terug naar Nieuwsoverzicht