Workshop Gelukskunde, 6 november 2013

Op woensdag 6 november organiseert Bik Business in samenwerking met Mirjam Spitholt een workshop Gelukskunde:

Gelukskunde kun je zien als een innerlijke schoonheidsbehandeling. Onder innerlijke schoonheid verstaan we de menselijke ziel. Hoe mooi kan een mens van binnen zijn. We willen allemaal mooi van binnen zijn en gelukkig worden. Toch weten maar weinig mensen hoe we ons geluk werkelijk kunnen vergroten. We zoeken het vaak in de verkeerde zaken en bezigheden. In het boek ‘De maakbaarheid van het geluk’ wordt aangetoond dat het vermogen om een gelukkig leven te leiden al voor 50% bij geboorte vastligt. 10% wordt bepaald door omstandigheden en 40% door doelbewuste acties.

Mirjam Spitholt heeft zich gespecialiseerd in de geheimen die in het 40% gedeelte zitten. Tijdens een inspirerende workshop licht Mirjam een tipje van de sluier op zodat je jezelf beter leert begrijpen, maar wellicht ook om op een andere manier naar anderen te leren kijken. Met vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ga ik naar toe? Waar kom ik vandaan? Welke invloed heeft het verleden op de keuzes van nu?

Wil je ook weten wat het geheim van geluk is? Gun jezelf een inspirerende avond! Bijvoorbeeld op woensdagavond 6 november aanstaande in Enschedede!

Mirjam Spitholt doceert bedrijfseconomie en Gelukskunde aan Saxion. Gelukskunde is haar passie. Zij geeft regelmatig workshops en trainingen aan management teams en directies.

Datum
Woensdagavond 6 november 2013

Kosten
€ 85,00 p.p. inclusief B.T.W.

Programma
19.00 Ontvangst met koffie/thee 
19.30 Workshop Gelukskunde
20.30 Pauze met hapje en drankje
20.45 Vervolg workshop Gelukskunde
22.30 Hapje en drankje
23.00 Einde

Locatie
Moutlaan 35 te Enschede (Creatieve Campus, Roombeek)

De workshop heeft plaats voor minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers. Aanmelden kan per email: renate@bikbusiness.eu voorzien van je factuurgegevens. Je ontvangt vooraf een factuur welke na betaling je deelnamebevestiging is. Mocht je onverwacht verhinderd zijn dan mag iemand anders je plek innemen. Restitutie is niet mogelijk.

Koffie, hapjes en drankjes zijn inclusief.


Terug naar Nieuwsoverzicht